Idag ska jag till Solna en sväng

Idag ska jag iväg en sväng till Solna, det är inte varje dag det händer, men jag behöver leverera en sak dit och det hade säkert gått lösa något sett men jag tänkte att jag kan kombinera det med ett besök på Mall of Scandinavia. Det är nämligen så att jag behöver köpa någon somrig klänning till Plaza Women eventet på Josefinas! Det ska bli riktigt trevligt att gå på och med mig följer Carro!

Jag är så himla glad just nu, min nya skönhetsblogg går så himla bra! Jag hade aldrig trott att skulle tjäna så bra på den hobbyn. Där säljer jag inga annonser, då jag vill inte ha sponsrade inlägg som på Missjennie.se som är en Lifestyle blogg och där jag skriver om det mesta.

Jag funderar faktiskt att göra om denna till mer magazine format layout, vad tycker du?

Jag tycker det är så roligt med skönhet nu, jag har nya behandlingar jag ska testa framöver, sen ska blir det spa nästa vecka på Tors..leta behandlingar, läsa om behandlingar, gå på behandlingar…. tar sin tid!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.