Event

Gårdagens event med Your Lashes

Jag var på ett super trevligt lanserings event för Your lashes igår på Josefinas. Företaget grundades 2015 som ett UF företag av två gulliga tjejer som ville göra något som dom kunde arbeta med när skolan var klar. Här ovan ser ni 3 olika fransar från sommar kollektionen, June, July och August som lanseras den 15:e juli.

Jag har bloggat mer om det på min skönhetsblogg till inlägget. Ibland är det lite diffust var jag borde blogga, här har jag ju mest läsare men den andra är mer fokus på min hobby skönhet och där jag inte vill ha massor av sponsrade inlägg. Känns lite märkligt dubbelblogga men det tar tid bygga upp en ny blogg, jag ligger snart på sida 1 i Google som skönhetsblogg med beautybyjen.se. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.