Övrigt

Idag såg jag på Skam

Jag har sett att otroligt många ser på Skam så jag kände att jag behövde se vad det var. En ungdomsserie, jag kan inte riktigt förstå varför så många ser på den serien. Speciellt dom äldre, det handlar om gymnasiet. Jag tyckte den var ganska så bra men vad barnsliga som är. Som dom är var jag och mina vänner i 7:an. Det var då jag var intresserad av skolan snyggaste (enligt mig själv) och han inte visste vem jag var. Det dröjde framtill 2:an på gymnasiet då jag äntligen fick hångla med honom, dock var det inte så fantastiskt som jag tänkt.

Skärmavbild 2017-01-11 kl. 22.43.47

Tror inte han visste vi hade gått på samma högstadie i så lång tid och jag berättade aldrig det heller. Men han kanske visste men det får jag ju aldrig veta.

Vad dom tjatar om buss något, dom verkar ha lite annorlunda traditioner mot vad vi har i Sverige! Vill ni se ungdomskärlek så se på Skam. Vilket drama och skvaller, slut hit och dit. Skolas snyggaste kille vilken tönt!

Kollar ni?

Nu ska jag se ett till avsnitt som är på 20 minuter.

Dagens segaste måste vara vädret, jag höll på att lyfta från marken idag med all blåst, det var läskigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *