Filmtips,  Serie tips

Hur många timmar per vecka streamar du film eller serier?

Är du som mig en person som tycker att koppla av framför en serie eller en film? Faktum är att på senare tid har jag mest sett serier, jag är en periodare.

Varje dag denna vecka har jag suttit och kikat på något vid 21-tiden fram tid midnatt med kopp koffeinfritt te och mackor. Jag måste faktiskt säga att det finns bra utbud på andra aktörer än Netflix, som nu är jag helt fast i serien Riveran som går på Cmore. The flight attendant ser jag på Hbonordic och på söndagar ser jag alltid Sommaren med släkten på Discovery+.

Rivera 

Thrillerserie om den amerikanska konstkännaren Georgina (Julia Stiles) som lever ett glamoröst jetsetliv på Franska rivieran.

The flight attendant

En berättelse om hur ett helt liv kan förändras över en natt. Flygvärdinnan Cassandra Bowden vaknar bakfull på sitt hotellrum i Bangkok med en död kropp.

Hur många timmar per vecka ser jag då?

Vågar jag ens tänka på det? Det har blivit mer regelbundet men mer seriöst där jag går och lägger mig i tid. Jag skulle säga att jag ser drygt 2-3 h per kväll. Sen frågar man sig själv varför man inte hinner med så mycket som man borde. En annan sak som är viktigt är att ha bra en bra inomhusatenn för sin tv

Återhämtning är viktigt…

Återhämtning är viktigt och att få se underhållning på kvällarna är bättre än en bok. Men innan jag sätter igång brukar jag se till att städa här hemma så att jag varje morgon kan vakna upp till ett välstädat hem, tips!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *