Vardag

Hösten är kommen i Stockholm

Nu är hösten kommen i Stockholm och luften känns fräsch, just så här till hösten vill jag gärna ha en nystart, det kan vara något vad som helst, ny frisyr, ny garderob eller nytt arbete.

För egen del arbetar jag en hel del på min privatekonomi då jag börjat återuppta gamla drömmar om ekonomisk frihet. Ränta på ränta och leva på räntan, ångrar mig lite här att jag varit så passiv inom detta , då det är tiden som är ens bästa vän när man är inom detta område. Många tror dom är “safe för dom har bostadsrätt” men ofta dom som inte binder pengarna placerar dom som går winning!

Nu är jag i alla fall igång med en till fond mer långsiktig, “Framtid” hos Avanza. Ingen sådär märkvärdigt, men mellanrisk och det är klart bättre än ha på ett vanligt sparkonto där du inte knappt kan få nått.

Ekonomi är verkligen intressant men hutlöst mycket att sätta sig in i….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *