Skönhet

Hemma spa är årets julklapp

I år är hemma spa tillbehör det som tillhör året julklapp och jag är en person som är hemma älskare. Idag har jag precis fått leverans av en box med skönhet, det var olika masker för hela kroppen. Lyckan infall sig verkligen, ibland går det verkligen att köpa lycka!

Hemma spa tillbehör:

Vad behöver man då för hemma spa? Jag skulle tänka, tå till topp. Så alla delar behöver gå igenom i något form av roterande schema för personligen orkar jag inte göra allt på samma dag. Detta är vad jag tycker kan behövas.

 • Fotbad, fotsalt, fotkräm, fotmask för bort död hud, fotfil+ nagellack!
 • Rakhyvel/wax/hemma laserhårborttagning!
 • Kroppspeeling, salt eller vanlig
 • Ansiktsrengöring, hemma kemisk peeling, ansiktspeeling
 • Ansiktsmask, lera, acne, fukt (varför inte använda olika masker för olika syfte)
 • Sheetmask efter peeling!
 • Serum, för ansikte, gärna lager på lager, ampuller, collagen, gärna essense som du tar innan serum med!
 • Goda parfymer!
 • Facial roller -Jade roller!
 • Moulding mask kit – blanda din egna mask, så skönt!
 • Bra hårfön, stylingverktyg, kam, borste, klämmor.
 • Härliga handdukar av god kvalitet
 • Avancerad ansiktsbehandling för hemma bruk, tex Nuface
 • Spa ansiktsband till ansiktet för hålla undan håret!
 • Nagelkitt, rengöring, peeling, nagelack, handkräm!
 • Har du badkar, badsalt, badbomber,bad olja!
 • Doftljus för spa känsla! Eller en diffuser för hemmet!
 • Massage olja!
 • Massage pistol!
 • Massage för kroppen kudde!
 • Gärna te och frukt!

 

Jag har hemma spa:at hela mitt liv

Nästa år vill jag verkligen flytta för jag vill få mer utrymme för hemma spa, jag behöver ett badkar. Om jag hade ett badkar skulle jag bada, jag har haft det förut och jag brukade bada. När jag inte haft tillgång brukade jag låsa in mig hos killen jag hade och lägga mig där och spa:a och det fick ta sin tid hehe. Jag har även ägnat mig mycket tid åt att basta som ung så detta med spa hänger med mig sedan jag var liten. Jag älskar känslan av att födas på nytt.

Jag köpte hem denna box i veckan från Goodiebox som var så bra, full av sheetmasks. Jag tycker det är så roligt med skönhetsboxar för då får jag en hel del nytt att hemma spa:a med.

Goodiebox rabattkod: få 25% på din första order med min värvningslänk (klick)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *