Bli höstfin med lite nya skönhetsprodukter

-sponsrat innehåll med Glamazon.se-

Gud jag är i en mellan period just nu när jag känner mig lite fluffig från semestern, jag skulle egentligen behöva gå till frisören och ta en massage. Man samtidigt vill jag gå ut och ta ett glas bubbel och skippa träningen på helgen. Så jag har bestämt mig att träna hela veckan ut och beställa hem lite skönhetsprodukter från nätet så jag har lite nytt till helgen 🙂
Då jag vet precis vad som behövs för känna sig extra fräsch snabbt tänkte jag några get ready to party produkter
 För att bli av med döda hud på kroppen börjar med denna skrum från Happy Naturals som innehåler Argan olja som inte torkar ut min hud. Att få bort onödig hud gör att efterföljande lotion kommer absorberas bättre!
En härlig bränna som man kan duscha 30 minuter senare är helt perfekt, för att jag ska känna mig fräsch vill jag gärna ha en solbränna som lurar vem som helst att jag varit iväg på solsemster och denna från Le tan blev jag mycket sugen att testa 🙂
 
La Perla body silk by La perla body cream, en  lyxig kräm efter dusch. Finns inget bättre än att smörja in sig med lyx!
 En lyxig parfym från La perla Divina medtoppnoter av karibisk mandarin, smultron och champagne som ger doften glamour, sötma och fruktighet.
En hemlighet när jag stylar håret är att jag brukar ta torrschampo i håret när det är nytvättar, det är verkligen ett tips om ni inte testad det. Dels tar det från start längre tid att bli fettigt men det är lättare att få en stadga som håller.
Allt ovan kommer från Glamazon som säljer väldigt mycket skönhetsrelaterade saker online och eftersom jag inte känner mig helt på topp är det underbart att få sitta hemma i mjukisarna och handla. Vid min sida har jag en kebabrulle, hur ofta kan man äta kebab och shoppa på stan? 😉

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds