Uncategorized

Hårtransplantationer i Stockholm

I veckan var jag hos Akacia medical och då fick jag av en händelse se en en färsk hårtransplantation som endast var 3 veckor gammal! Jag har sett en hel del bilder på hårtransplantationer men aldrig i verkligheten när det är nygjort och jag säga till er, gud vad bra det såg ut. Han kunde vistas utomhus utan att det såg nyopererat ut, han berättade att han hade gjort 1333 graft (hårsäckar) och han var riktigt lycklig! Många gånger kanske man tror det är människor med väldigt mycket flint som vägrar ge upp sitt hår, men denna kille hade bara haft up krypande hårlinje och kände sig för ung för att ta det nu.

 

Fue hårtransplantation

Det innebär att man flyttar hårsäckarna från bakhuvud till dit man vill fylla på utan att det ger ärr. Behandlingen görs under en dag på ett par timmar. Det är den modernaste metoden!

hårtransplantation före och efter akacia medical

Att göra en hårtransplantation kan man tror skulle vara ett jättestort ingrepp men det är inte så mycket besvär att göra en, vi tjejer vi gör bröstoperationer, det är mer smärta i det. Operationer görs i lokalbedövning, sedan sover man med en luft kudde.
Att tappa håret som man, men även kvinna är inte så roligt alla gånger. Är det så att man har ärfligt håravfall kan man lösa det med en Fue operation. Har man diffust håravfall är det svårt (håret blir jämt tunt över huvudet) då är det svårt att lösa det då man inte har ett utvalt område man vill fylla ut.

I kombination med sin hårtransplantation gör man Prp- behandlingar för få fylligare hår, det är en naturlig behandling med ens egna blod som injiceras i hårbotten och får i dom flesta fallen hårsäckarna att väckas till liv. Den behandlingen kan man göra även om man vill toucha upp håret, och det har jag gjort. Jag älskar den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *