Uncategorized

Hårschampon & produker med proteiner kan förstöra hår

Jag tror att en stor anledning till att mitt hår blev så dåligt ett tag var av alla proteiner, först blev håret bra sen blev det bara sämre och sämre. Som om håret blev mättat och hårt och gick av. Nu har jag en burk av Olaplex hemma som jag skänker bort, jag undviker allt med proteiner för det inte bra för mina tunna fina hårstrån. Någon som tror samma som mig?

Goolgade utomlands där den bästa faktan finns och översatte:

”Människor med tunt hår måste undvika rengöringsmedel, polymerer, proteiner, skadliga alkoholer och ammoniak som finns i traditionella schampon i form av ammoniumlaurylsulfat eller natriumlaurylsulfat. Dessa ingredienser tillsätts för att göra shampoo-mängden tjockare och rikare i din hand, och även för att skapa skummande skummet människor har kommit att förvänta, ”Chaz Dean, skapare av WEN Hair Care, berättar BuzzFeed Life. ”Verkligheten är att dessa samma ingredienser är oerhört hårda och torkar i håret och hårbotten.” Bättre vända sig till mer naturliga hårbehandlingar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.