Uncategorized

Har din pappa skägg? Perfekt läs detta då ;)

-sponsrat innehåll med glamazon-
Snart är det dags för fardag och ja ens pappa har nästan allt så därför köper jag alltid förbrukningsvaror åt honom, gärna inom skönhet för det är pappi lite dåligt på att köpa hemsaker. Farsdag inträffar en 12:e november så ni har koll! (kom ihåg detta nu, klapp på axeln) Har din pappa skägg så kommer han alltid behöva saker till sin rakning så det blir ganska så smidigt hitta något då att köpa.
Hos Glamazon finns det till och med en sektion som heter rakning så det blir ju smidigt för mig, så jag tänkte därför berätta lite om bra saker jag tror dom flesta pappor brukar gilla. Jag går lite efter vad jag sett hos mina dejts genom åren hehe och mitt pappas rakskåp.Han hade en hel hylla för detta 🙂

Raw naturals the mighty fluffy shave gel- en rakgel som mjukar upp skägget och gör att det glider lättare. Ett rakgel förtjänar min pappa i alla fall då jag kan erkänna att jag har norpat en del av hans gel genom åren när jag bodde hemma. Denna hade bra pris på 79kr och då kan man komplettera med lite mer utan att känna sig ruinerad.
Bulldog sensitive after shave balm- lugnar efter raktning och återfuktar! Kostar endast 109kr
Parker sandalwood & shea butter travel shave soap. När jag kikar runt slår det mig att det finns otroligt mycket olika fina raktvålar och det har jag aldrig hört min pappa använda ännu. Detta kan man köpa hem nästan för att det är fint, raktvålarna kommer nämligen i olika fina förpackningar som ovan tex, men det finns även andra lyxiga varianter i trä, keramik mm. Det har verkligen blivit trendigt att man som man lägger tid på hudvård och sin rakning!
För få lite lödder så kan man använd sig av denna Omega shaving brush 
som är tillverkad av äkta svinborsthår. Den är italiensk med och det känns lite lyxigt, trots sitt låga pris på endast 189kr.
Vet ni vad detta är?
Det här hade min pappa hemma och jag har aldrig förstått var det är, ser helt weird ut men det är en strigel som man drar rakkniven på hehe. Har din pappa en sådan kan ju behöva lite Strigelpasta som är något man smörjer in denna sak med för att den inte ska torka ut. Nu är jag tjej men det här med rakning och det det är som en vetenskap. Ni vet när tjejer gör ”My boyfriend does my make up” på Youtube, det skulle lika gärna kunna vara en ”My girlfriend does my shaving” haha.
Har du inte köpt hem något till din pappa och känner att du fått bra inspo kan du köpa rakproduker för män online  här för det finns så stort ubud här.  Det finns skönhetsprodukter för män som är lika dyra som din plattång till och med, men är man fler syskon kan man gå ihop för köpa det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.