Shopping

Handlat lite nya vinterkläder i vitt

Vitt är verkligen en stor favoritfärg hos mig och det kan man aldrig få för mycket av tänker jag och här ser ni hur det ser ut i min hall.

 

Längst till höger ser ni en Busnel halsduk som jag köpte på en utförsäljning på Karlaplan, sedan är det en vit basker från Knkatiniemi i äkta ull som kom till min ägo efter ett besök på ett pressrum, den helvita halsduken är från HM och kappan köpte jag på Zara. Jag är väldigt nöjd med allt nytt måste jag säga och det var länge sedan jag unnade mig något fint, så det kändes som jag förtjänade det. Nu skulle jag vilja ha ett par ljusa stövlar med att matcha så det ska jag hålla utkik efter.

Ett bra shoppingtips som jag brukar utöva, är att jag försöker att köpa hela outfit eller något som funkar till det jag redan har hemma i min garderob. För när allt i ens outfit matchas så känns det genast betydligt med genomtänkt och det bästa av allt är att det behöver inte ens vara dyrt men ändå se påkostat. Att klä sig i en monokrom färgskala är nästan aldrig fel.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *