Shopping

Promenad på stan istället för Djurgården

Igår bytte jag Djurgården till att ta mig en sväng på stan för ett ärende. Ibland behöver jag miljöombyte och faktum är att gå i affärer tröttar inte ut mig på samma sätt. Nu kanske det inte går att jämföra men ett varv tar cirka 50 minuter och en sväng på stan kanske 3 timmar så det borde bli likvärdigt om inte mer.

Jag är sugen att shoppa nya vårkläder, ovan blir ser ni min nya cashmere scarves som är himla mysig med två färger, ljugrå på ena sidan och rosa på den andra. Jag har nämligen bestämt mig bära mer ljusa färger för det är mer roligt. Nu mer nya hälsotagen känns det mer motiverande med.

Jag var inne på Ströms, vilken butik måste jag säga. Det var första gången jag besökte den affären och det var verkligen min smak rakt av. En kvinna som arbetade där var super trevlig och vi testade runt lite olika kappor på mig. Nu är det frågan vilken färg? Jag fördrog den ljusa kappan men hon rekommenderade blå för lättare hålla rent. Men vitt och beige är favoritfärger för mig och tycker inte det är så svårt hålla rent. Ska man väl sitta på en bänk så får man ha en scarves lägga under och så runt halsen kan en scarves vara bra för ej få smink på jackan. Jag kommer att investera i foundation som är vattenfast att ha när jag bär ljusa plagg.

Marville road

Är  ett svenskt varumärke som verkligen erbjöd kläder i min smak. En kavaj med snörning i midjan i vitt var så flott, se ovan. Den  passar väl ihop med mina vita byxor i sommar. Ströms har allt man behöver på ett ställe då dom har mycket märkes, deras egna märke osv…

Jag är ganska så bekväm och jag uppskattar butiker med allt på ett och samma ställe, jag är lite som en man som gärna bara kör en större shopping lite då och då. Sen givetvis vill jag komplettera då och då. Men handla online jag orkar inte det jämt och ständigt för basplagg jag bryr mig mycket om syna sömmar och materialet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *