Event

Event med Buxom cosmetics

Igår var jag inbjuden på Buxom cosmetics som höll event för deras fina sminkkollektion som nyligen har lanserats och säljs exklusivt på alla KICKS över hela Sverige samt online!  Sminket kommer från Usa och osar djärvt; Du är ett Bombshell.
Du är Buxom!  Igår var första gången jag kom i kontakt med detta märke och det var riktigt fräscha produkter som jag är nyfiken att prova och recensera för er! Efter ha sett deras mega collection med läppglans känner mitt tankesätt ”man kan aldrig har för många läppglans” bekräftat!

buxom cosmetics

Eventet hölls tillsammans med Magnums glassbutik där du gör din egna design glass och det ligger beläget på Götgatan, Slussen!

När vi anlände fick vi bubbel 

Smarta enstyck förpackade skuggor som gör att man kan kombinera fritt

Min fina glass. god var den! Lakrits, kola och guldflingor!

Det var mycket folk på eventet

malin tilja
bildlån malin tilja

Malin bjöd med mig på detta event och hon driver en blogg inom hälsa och skönhet! Men även sajten Modern Lifestyle!
Det var ett riktigt trevligt event och nu ska jag ta och prova alla produkter jag fick med i goodiebagen och visa det för er och berätta lite mer om Buxom som är Cruelty Free.  En del finns redan uppe att se på min Instagram @missjennie.se

BUXOM® COSMETICS

”Unleash your inner vixen with fearlessly vivid color and products that stimulate the senses. Go on…indulge your boldly sexy side and don’t forget, a little mischief goes a long way.

BIG. BOLD. SEXY.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.