Frukost i Fältan

Ibland när jag är hundvakt så unnar jag mig frukost ute i Fältan, för då slipper jag gå upp och ner för att först rasta hunden och sedan handla frukost dom dagarna när jag har slut på det. Önskar verkligen jag hade en 2 meters hög frys så det aldrig blev slut. Men jag måste säga att jag verkligen gillar mackorna med kalkon, tomat, ost och senap i för dom är så goda 🙂

Lilla Massimo han tycker det är mycket roligt följa med mig på äventyr, igår var vi på stan ända nere vid Sergelstorg, åt på Reload food och vi följde med en vän till Tajmahal eller hur det heter högt upp på Drottninggatan för vi hade inget bättre för oss.  Nu måste jag arbeta effektivt flera timmar så hörs om en stund då jag ska berätta något mer för er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.