Övrigt

Bästa starten på dagen är med hotellfrukost

Bästa starten på dagen börjar med hotellfrukost tycker jag, det är något som verkligen lyfter upp en dag för mig. Bästa av allt är att man behöver inte ens bo på hotell för att göra det. Denna dag skulle vi ha konferens på Hotell Gillet i Uppsala och vi började därför med att äta lite frukost. Perfekt start för då kan man hinna prata innan allvaret börjar!

kitchen and table
Kitchen and table hos Hotell Gillet

Jag uppskattar verkligen färskt frukt

Den här juice maskinen imponerade mig så pass att jag var tvungen att fota den, jag kände genast att en sådan vill jag ha på kontoret. Finns det liknande med drinkar med?

Man kan reservera bord så att man är säker att få plats om man är större sällskap.

När vi gick åt lunch visade det sig att detta var en släkting till en i bolaget som drev New India som hade väldigt god mat

Jag är lite rädd för kryddig mat och tog därför en mild rätt, den kom in rykande varm på en järnpanna

Jag ägnade en hel del att studera konsten som hängde på Hotell Gillet, all kost kan man köpa om man vill och jag gillade speciellt denna tavla. Den är gjort på en rund canvas och har ett lager av något tjockare lack. Jag undrar nu hur detta görs så tänkte ringa den som målar för lite djupare information och hoppas hon vill berätta, jag vill nämligen lära mig måla så här. Det är så pass att jag fundera om man borde gå en kurs, men vet inte om jag har tid, får se vad Youtube har att erbjuda 🙂

2 reaktioner på ”Bästa starten på dagen är med hotellfrukost

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *