Karriär

Företagarna är en organisation för dig som driver eget företag

-Samarbete med foretagarna.se-

Driver du eget företag eller går i tankarna att bli entreprenör? Så är sajten Foretagarna.se något du bör spana in. Som en mindre aktör har du inte lika stora möjligheter till storköpsfördelar och samma avtal som stor spelarna i branschen. Som medlem så kan du ta del av nyttig  information om att driva företag och vad man ska tänka på. Ett bra forum för dig att ta till mig information utan att det inte kräver större uppoffring.

Jag tycker om att få  nyhetsbrev eller kan logga in på en sajt och ta del av information när jag behöver den. Poddar tycker jag är riktigt bra, tex så har Företagarna har en podd Foretagarpodden som du kan finna i Itunes eller i Spotify. 

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar. Vi erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Det kostar från 1590 kr per år att vara medlem och jag tycker det verkar riktigt bra. Det var någon som sade att det jag behöver veta det kan jag redan. Det är helt befängt enligt mig, den som når långt är en person som är påläst och slipper gå på nitar. Ni vet uttrycket, du lär dig av dina misstag. Att ständigt gå på misstag när man driver företag kan vara det som stjälper hela verksamheten och får den att aldrig nå sin fulla potential.

Företagarna erbjuder event som man kan delta på, event tycker jag är underskattat. Jag har börjat inrikta mig på mer nischade event för branschfolk och man vet aldrig vad man finner på sådana tillställningar. Vill man lyckas i sitt företagande behöver man omge sig av människor som har kompetenser du själv inte har eller vill lära dig mer av för att växa.

Något jag insett av mitt företagande är att det är extremt tidskrävande att arbeta med människor som inte har baskunskaper i Microsoft word, saknar struktur i organisation och planering. Går du in tankarna att starta ett företag med en partner. Ha då i åtanke att den du arbetar med verkligen är kompetent och har lika driftig som du. Starta därför bara företag med reko-människor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *