Familj

Förenkla vardagen med strykfria namnlappar

Tappas det ständigt bort kläder och andra tillhörigheter på förskolan eller skolan? Du löser problemet lätt genom att märka upp ditt barns ägodelar.

Enkel och smart namnmärkning

Är du trött på att leta bland upphittade saker eller på att ständigt behöva köpa nytt i all hast? Det tar både tid och sliter på ekonomin. Lösningen på problemet är att märka upp kläderna och prylarna med fiffiga och snygga namnbrickor. På så sätt hamnar sakerna rätt och det är lätt för barnen att känna igen sina egna saker, även om flera har likadana. Det är självklart även en stor hjälp för förskolepersonalen som ska hjälpa till att klä på en hel förskoleklass. 

Numera är det så enkelt att märka upp kläder och annat med självhäftande namnbrickor. De finns i många festliga färger, former och med olika motiv på. För den som vill vara kreativ går det bra att designa egna också, vilket många barn verkligen brukar uppskatta. Namnmärkning ska vara enkelt, smidigt och roligt!

Självhäftande en stor favorit
Namnlappar som du slipper stryka eller sy fast är de flesta föräldrars favorit. Enkelt och snabbt märker du allt från kläder, leksaker, nappar till mobiler, sportartiklar eller lunchlådor på nolltid. 

Det är en stor fördel med självhäftande namnbrickor om du ska sälja vidare kläderna när barnen växt ur dem. Många vill köpa omärkta kläder – att kunna ta bort märkningen höjer värdet på kläderna.

Om det är ett klädesplagg som du ska märka, sätt namnlappen på tvättrådsetiketten för att det ska hålla allra bäst. Vänta sedan 24 timmar innan plagget används eller tvättas. De håller för både tvättmaskin och torktumlare. 

Nu är det ju som så att det inte bara är barn som har behov av att märka upp sina saker, även vuxna på arbetsplatsen kan till exempel glädjas åt att till exempel lunchlådan inte kommer på villovägar eller att verktygslådan hamnar fel.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *