Bra tips

Finna det roliga i livet för finna Piece of mind

-samarbete med cazzino.se-

Är det något jag funderat på länge är det här med att jag byter mycket av min tid mot pengar. Det är vad dom flesta gör när vi arbetar, men på senaste tiden har börja tycka att det är roligare att blogga. För att känna sig nöjd med livet behöver det man känna ”Piece of mind” och det kan vara svårt uppnå det ibland. Det är lätt hänt att man känner sig som ett hjul i systemet.

Igår satt jag på klipporna i Fredhäll (station Kristineberg) och hade njöt av livet, då fick ta del hur branschen inom event fungerar och hur låga budgeterna för anställda kan vara ibland. Människor behöver gå ner i lön för att ens få jobb. Men jag tror det rör sig om det är företaget som har för stor fokus på att få vinst vs ge anställda vettiga löner tyvärr.

Gå till höger från stationen, mot solstugan och där ligger klippor. Finns även ett café där!

Mycket av jobben verkar vara gigs, dvs tillfälliga jobb med kortanställning. För mig kändes det aningen för stressigt att behöva förlita sig på det och att man inte klarar av att försörja sig själv mellan anställning dessutom. Så jag föreslog att det kunde vara bra att ha ett komplement arbete som skribent eller liknande för täcka upp. Men även att det kan vara smart att spara pengar på hög, och slipper leva med konstrasten ha pengar och inte ha pengar.

Jag håller just nu på med vidareutbildning över internet för att fördjupa mina kunskaper inom marknadsföring inför hösten. Hösten är för mig en nystart, det är det som är härligt med hösten och då hoppas jag att få ännu mer Piece of mind.

Under sommaren kommer jag även fokusera på koppla av, umgås med vänner och spela spel som Cazzino och fokusera på ha roligt. Visste du förresten att i September släpps nya Iphones? Det är något jag även ser framemot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.