Träning

Få in mer vardagsmotion med en träningsklocka

Jag har slagit på stort och investerat i en träningsklocka, okay den var jätte prisvärd med sina 899 kr. MEN den har betytt mycket för mig.

Jag ska erkänna för er att jag har arbetat från hemmet mycket och det har inneburit att jag inte har behövt ta mig någonstans. Morgonpromenaden som kommer på köpet till kontoret är helt borta, gå ut och köpa något på lunchen är borta och ibland har jag varit så trött efter jag arbetat att jag till och med inte gått utomhus vissa dagar. Ni hör ju, inte bra!

Nu har jag lärt mig på nytt, gammal kunskap jag kunnat förut men glömt bort. Varje dag du vaknar och inte rör på dig så är din basala förbränning som kvinna ca 1500-1600 kcal per dag, mer om du har muskler och är vältränad. Men som människa rekommenderas en kvinna att äta ca 2000 kcal per dag, det innebär att du måste röra på dig för komma upp till det, därav ordet vardagsmotion. Rekommenderat är att vi ska röra oss 10 000 steg. Jag kan erkänna att jag vissa dagar rör mig 3-4000 tusen och äter kanske 2000 kcal, du får göra matten.  Nej men, nu har jag börjat gå minst 10 000 steg om dagen och dra ner på kalorierna för att gå tillbaka till min ursprungsvikt. Corona bidrog med 4 kg + och så var det kanske något killo innan det med som nu ska bort. Är du sugen att börja på gym men vill träna på olika gym kan jag rekomender Bruce, läs mer om Bruce och få en rabattkod med.

Jag har ätit nyttigt nu en veckas tid och det har gett resultat och det är roligt att lära sig mer om hälsa!

Denna klocka jag har heter Fitbit lunar 2 och har inbyggd gps, det var verkligen värd sina pengar och det finns massor av bra funktioner och går koppla till div PT-appar, appar. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.