Inredning

Ett väldoftande hem är ett extra tilltalande hem

-Samarbete med livehome.se –

Det första vi möts av när vi kommer hem är doften av ens hem. En känsla som verkligen är speciell är när  man varit iväg på en resa och så kommer man hem och det doftar hemma. Hur underbart är inte det? Det får mig vilja resa iväg bara för att få känna den härliga känslan, det är lite som nu när det är höst. Luften ute är så krispig och fräsch och det är högst aktuellt att köpa hem både inredning och nya höstkläder.

Det kommer bli mer tid vi spenderar inomhus och under vintern kan jag uppleva att luften blir så torr. Det bidrar i sin tur att jag får torrare hud. Men som tur vad finns det knep att ta till för att förbättra doften i hemmet och fuktnivån. Har du hört talas om en Aroma Diffusers?

En Aroma diffuser från  Sthlm Fragrance supplier med tillhörande doftoljor. Det är som en parfym som är mycket lik en parfym och framställs på ett parfymhus. Genom att sätta på en diffuser i hemmet så kan man förändra atmosfären på mindre än 30 minuter. Ett bra tips är att köpa hem en fjärrstyrd strömbrytare GSM och koppla samman, för då kan man enkelt förbereda och aktivera den lagom tills man kommer hem. Visst är det smart?

Beroende på vilket rum man befinner sig i kan man ha olika dofter, tex så uppskattar jag fräscha svala dofter i sovrummet som exempelvis Clean cotton och i badrummet får det gärna dofta Ocean Breeze.

Faktum är att jag nyligen träffade jag en man vars hem luktade gymnastikskor, det var allt annat än fräscht och jag tipsade honom att han behöver ha en diffuser eller doftpinnar i hemmet. Tyvärr kände jag inte för att gå in ingående hur han kunde förbättra sitt hems doft så jag tänker jag gör det här i bloggen för er.

https://www.livehome.se/doft/aroma-diffuser/

Så här förbättrar du doften i hemmet

  • I hallen, se till att du inte har alla skor du äger framme. Det kan bli en enda odör av skosvett, det är viktigt att lägga i sulor i skor så att du kan byta ut regelbundet för hålla skorna i gott skick.
  • I badrum, undvik att ha kattlåda. Har du kattlåda köp det dyraste kattsand pengar kan köpa som absorberar doft, plus ha en Aroma diffuser i badrummet.
  • Sovrummet, byt sängkläder ofta och ha en gärna en Aroma diffuser där med. När det inte är för kalt vädra gärna ditt hem regelbundet!
  • Tvätta dina gymkläder med anpassad tvättmedel som tar bort odörer och se till att ha tvättlock på tvättkorgen.
  • Damsug och skura golvet minst en gång i veckan!
  • Gå ut med soppor helst varje dag!
  • Diska undan direkt!

Jag tycker dessa känns som bra grundtips hur man får ett väldoftande hem. Man kan tyvärr inte dölja  hur hemmet doftar om man inte lägger grunden i att städa först. Just med Aromer kan det även skapa harmoniska känslor och det är lite trevligare än doften av rengöring. Även fast jag personligen uppskattar doften av rengöringsmedel hehe.

Hoppas ni uppskattar mina tips och med rabattkoden
Diffuser15 – får du hela 15% rabatt på hela ordern<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.