Ett café i Paris med en kaffe

I många år har jag velat åka till Paris men aldrig har det blivit prioriterat tillräckligt. Det behövdes att jag skulle åka hit för jobb för att det skulle bli av till och med. Jag väntade ju på den romantiska resan Alá Paris…  Jag  gillar verkligen Paris som jag trott. Det påminner ju väldigt mycket om London men med mycket bättre mat och vilka bra shopping! Det finns mycket av det jag tycker om från Grekland och Spanien. Hit ska jag åka igen snart! I Sverige tycker jag verkligen om att gå till olika Brasserier och det fanns det hur mycket som helst av här, kan förstå varför halva Stureplan fått sin inspiration ifrån!

Detta var det första bästa Café vi fann….

Precis som jag föreställt mig runda bord och kaffe

Uffe berättade att Crepes var typiskt franskt och det hade jag ingen aning om, vi tog båda en med skinka, ost och svamp. Oj så gott det var, en ny favoriträtt!

Resan i stort innebar mest jobb och det var intressant det med, vi var på världens största matmässa i Sial Paris. Det är verkligen höjdare som är här, det är hemligt… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.