Endast en auktoriserade utövare kan lämna garanti

-samarbete med mechanum.com –

Att vara auktoriserade blir viktigare och viktigare,  det är något jag tittar alltid efter när jag väljer ett nytt företag. Chanserna att du får vad som utlovas är för låga och ni vet ju hur det är, många är ute efter snabba pengar….

Har du tänkt exempelvis tänkt på hur mycket mer kvalité du skulle kunna förvänta dig om du kunde gå till en auktoriserad bilverkstad? Det är ett kvitto på att du får kvalité. Låt säga här om din bil behöver ses över, du tar närmsta bästa bilverkstad som har tid för dig och du lämnar in din BMW service, visst vill du då gärna få tillbaka din bil endas utbytta originaldelar?

Ställ dig denna fråga, hur vet du att firman som påstår ge dig original delar gör det? Det är nämligen så att du som kund kan inte gå in och dubbelkolla vad du får. Det är nämligen så att det är stor sannolikhet att du blir lurad med att få en snarlik kopia från något random märke men betalar för original-delar.  Du förlorar din garanti dessutom!

Nej, har du en bil som tex Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Skoda, Volvo, Volkswagen, Saab och Opel gå till en auktoriserad bilverkstad som Mechanum .

Jag är en sådan person som tror det sämsta om firmor och jag vet hur lätt det är skarva för tjäna en extra slant. Precis som i barerna som säljer Redbull men ger dig 4,95 kr burken i stället som smakar nästan likadant. Eller som med Parmaskinka, tror du verkligen att du får äkta Parma du på din pizza?

För att få behålla din garanti på tillverkaren av din bil krävs dig av dig att du  lämnar in din bil på service eller reparation att du lämnar in på auktoriserad verkstad. Det är verkligen mycket som står på spel om ni förstår vad jag menar.

Kommentera