Resor

En vecka i Barcelona är till ändå

city av Barcelona

En vecka full av resturang besök, barer och strosa runt är nu över. Barcelona är väldigt känt område att resa till och för mig var det första gången. Nu mera är det inte stekande sol så vi har inte badat.

Det är som två områden här, ett område som är mer som gamla stan ” El born” med gränder mängder små affärer och barer. Där bor min vän, det påminner även lite om Ibiza city område om ni varit där. Sådär charmigt, husen är flera hundra år med kyrkor osv.

Sedan finns det city området, speciellt Eixample är mer det finare området med massor av dyra hotell osv. Jag tycker om Spanien och det är mer internationellt här vs Mallorca som är en favorit till mig. Men det är ju en ö. Det var trevligt att besöka Carro här men nu blir det hem till min nya Iphone som väntar på mig och i helgen ska en vän firas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.