En tatuering är inte längre permanent

Samarbete med mellolaser.se

Tänk att man förr var tvungen veta att den tatueringen man gjorde förblev permanent. Tänk att många vågade att tatuera sig då? Ibland kan det ju vara så att man inte ångrar tatueringen man gjort utan att man dessvärre råkat gå till en dålig aktör som tatuerare sämre än du hade gjort det själv på första försöket.

Sitter du i en stol och din magkänsla säger att denna tatuering inte kommer bli bra, ta mod till dig och säg att du ångrar dig. Det kommer bli värre än att låta dom göra sitt jobb!

Vanliga anledningar till varför vi tar vi bort en tatuering

  • Många gånger tar vi bort en tatuering är att vi känner att vi växt ifrån det som symboliserade våra liv.
  • En trend som blivit omodern som exempelvis svanktatuering, runt armen som Pamela Anderson. Har hon kvar sin taggblad runt armen förresten? Det var så snyggt då!
  • Tekniken inom bryn tatuering har gått framåt och nu görs det främst med microblading, det är därför många som tar bort ögonbryn tatuering och gör det på nytt.
  • Tatueringen är grön och utsmetad!

Det bästa sättet att ta bort en tatuering är med kvalitetsbaserade eller Q-switchade lasrar som har blivit allmänt använda under det senaste decenniet. Ljusstrålen söker efter kontrast mellan hudton och bläck och pulsar intensivt på huden för att bryta ner bläcket i partiklar som är tillräckligt små för att kroppen ska absorbera.

De flesta experter anser att laserborttagning är det mest framgångsrika och kostnadseffektiva sättet att ta bort tatueringar. Idag tas de flesta tatueringar bort med en Q-switchad laser. Du måste få ett antal laserbehandlingar under flera veckor eller längre för att ta bort din tatuering. Ofta tar lasrar inte helt bort en tatuering.

Avlägsnande av laser-tatuering innebär vanligtvis smärta. Som sagt, många säger att det gör mindre ont än de förväntade sig att det skulle gör. Det är en vanlig uppfattning att  borttagning av tatueringar gör ont, men de flesta patienter säger att känslan av borttagning en tatuering är jämförbar med göra en tatuering.

Mellolaser är en personlig klinik med dig i fokus!

– Klinikens personliga bemötande och höga servicenivå.
– Stort utbud av olika laserbehandlingar.
– Mycket goda kunskaper inom tatueringsborttagning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.