Övrigt

Digitalt anteckningarsblock från Moleskine Evernote


Ibland känner jag att det känns skönare att anteckna saker med en penna istället för skriva på ett word dokument. Men sedan när man har gjort det på papper kan det vara svårt att hålla på reda på det, eller så önskar man att man hade en kopia den handskrivna texten blev i digitalt format, men nu är det fult möjligt med denna bok från Moleskine Evernote 🙂 Man fotar helt enkelt bilden med en app och det blir digitalt format!

Moleskine Evernote
Moleskine Evernote
Moleskine Evernote kalenderkungen
Moleskine Evernote Kalenderkungen

Jag tänkte använda denna bok för att göra en Mindmap med vad jag vill uppnå, skriva ner lite affärsideer och så vidare. Ni vet när man sitter och fundera och bollar tankar med sig själv då är det inte oftast man sitter med datorn i knät.

Så här fungerar boken:
Med Moleskine Evernote kan man göra noteringar, teckna skisser och spara bilder. Med dom medföljande stickers som kan man enkelt katalogisera och gruppera sina anteckningar. När man vill få anteckningarna digitalt så tar man bara en bild av en sida i din Evernote smart notebook med Evernote`s Page Camera, en app för iPhone och Android finns. Sedan kan man spara bilden i datorn, telefonen 🙂
digital anteckningsbok

Kan du sedan leta efter en specifik handskriven text eller bild med hjälp av av sökord, rubrik eller med browser. Häftigt och hightech anteckningsblock!

Jag valde Large så den räcker länge, boken kostar 299 kr hos Kalenderkungen

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.