Inredning

Det här med välja krukor

Nu börjar det bli pinsamt men jag har seriösa problem att välja krukor, idag har jag nämligen varit förbi 2 blombutiker, Åhlens, Zara home samt Hm home och jag har inte riktigt kommit fram till den perfekt krukan.

Det slog mig dock att man kan köpa en billig kruka som man inte tycker om färgen och måla den. Jag vill ha en kruka som är ”greige” och det känns som att det kommer eventuellt behöva bli så att jag köper en mer sandig kruka och måla den i den nyansen jag söker. Det gör ju även att man faktiskt kan göra om gamla krukor man redan har och få dom i dom färgerna man vill ha. Nu är det även trendigt att göra dom med struktur och då kan man blanda i typ sand eller så. Smart!

Men det lutar nog åt att jag går till Åhlens och köper dom krukorna där jag fann där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.