Bra tips

Det är ingen jul utan en jultomte

Ett grymt inlägg i samarbete  🙂

Vem älskar inte temafester med jultema? Just nu pågår det mängder av julbord, julevent och julfester, företagsevent på kontoret.

Det går verkligen att spexa till det med All in genom att hyra en jultomte till kontoret till julfesten och annan nöjesutrusting. Jag såg nyligen en grymt rolig julfilm som heter Office christmas party och gissa om det var grymt uppstyrt på deras kontor. Jul deluxe, inhyrd jultomte, dj-bås, bar, sockervaddsmaskiner, popcornmaskiner, det var till och med djur. Är man ett stort företag är det bättre att förvandla hela kontoret till ett jullandskap och ha julfesten där! Det verkade grymt roligt, ni måste se den filmen. Jul kan verkligen vara en rolig säsong, blir inte du löjligt sugen att klä ut dig i julkläder just nu?

Det är ännu inte försent att hyra en jultomte

Sajten Hyramjukglass, hyr ut allt du behöver för festen och dom har fokus på att hyra ut jultomte i Stockholm. Det är perfekt om du vill snabbt rodda ihop en grym julfest eller ha en jultomte som kommer hem på julafton och delar ut julklapparna. Så slipper någon gå och “köpa tidningen”. Man är aldrig för gammal att sitt i jultomtens knä. I år har jag varit mycket snäll så jag skulle få många julklappar.

Nej jag ska se om det finns några jultröjor att köpa i år så jag kan ha på mig iår. Hoppas ni får en grym fortsatt jul och ni får gå på galna julfester med roliga jultomtar!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.