Bra tips

AW på kontoret med catering

-Samarbete med caterbee.com-

På många arbetsplatser erbjuder AW på fredagar vad är inte bättre att toppa det med caterad mat? Jag uppskattar verkligen att få mat levererat till kontoret så att man kan fokusera slippa stressa runt och ha mat i magen när After worken börja. Just till vitt vin och bubbel  är min favorit och det tycker jag passar bra till chark och ost, olika sallader, gärna lite libanesisk mat, eller olika spett, fingermat med andra ord.

Men något som jag verkligen älskar så är det fredagsfrukost, vilket brukar ofta vara en frukostgrupps-uppgift att styra upp, något jag själv inte anser är favorit uppgiften!

Att få umgås kring god mat på kontoret tycker jag gen guldkant i tillvaron. Många gånger när det är dags för  lunch, så kanske man blir ett större gäng som vill gå ut och äta kan det bli svårt att hinna fråga alla på kontoret, eller få finna ett matställe som rymmer större sällskap. Det blir ofta lite så att man smyger i väg ett gäng för det blir enklast så…

Via sajten Caterbee kan enkelt beställa catering till företag i Stockholm då är en samlingssida med över 40+ cateringsfirmor.

Personalvård är något som ligger mig varmt om hjärtat, det är viktigt att få känna sig uppskattad på jobbet och är viktigt att avsätta en rejäl budget för det. För det är faktiskt så att en nöjd anställ kan tänka sig arbeta för lägre lön än tex hos en konkurrent om denne trivs med sammanhållningen, förmånerna, med mera på sin arbetsplats. Om det hade funnit som ett råd för personalvård och förmåner och aktiviteter hade jag gärna anmält mig för det det finns som sagt något som heter avdragsgill representation.  Nu har även företagskurser på svenska börjas hållas i Spanien mm för att det är lite mer trevligt där!

En god buffe på Aw:n är aldrig fel!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.