Inredning,  Shopping

Blanda billigt och dyrt i inredningen

Jag håller på och inreder mitt hem och jag blandar därför dyrt och billigt i min inredning. Jag tycker om att mixa och har ett öga för detaljer.

Men vilket projekt det är att fundera och planera när man har en hel del yta att fylla ut. Så jag förstår att det tar sin tid att bli klar med ett hem och att det är sällan att man handlar alla saker på en gång. Jag har hittat ett helg gäng med bra inredningsbutiker online  som jag handlar ifrån.

Fördelar med handla inredning online

Jag känner att det smidigaste är att sitta hemma vid datorn och shoppa inredning, här kan jag enkelt jämföra saker från olika butiker bara genom att ha flera flikar uppe och så kan jag lägga sakerna i kassan. Nu mera går det så enormt snabbt att få hem sakerna och orkar jag inte vänta tar jag expressleverans och då har jag inredningen redan dagen därpå. Denna gång har jag även testat att köpa inomhusväxter online, varför har inte det sålts innan kan man tycka. Menar en växt klarar sig utan vatten ett par dagar, längtar tills min Fikus blomma kommer hem. För att få hemmet kännas mer planerat tycker jag att det är bra att se över sin organisering av av prylar, kläder och skönhetsprodukter, här finner du bra organiserings tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.