Bra tips

Fotar ni mycket bilder

Förut fotade jag mycket bilder av min tillvaro och ville fånga allt roligt jag gjorde på alla mina resor. Därefter så skickade jag iväg bilderna på framkallning och det var verkligen spännande stud tills korten kom hem. Vad hade man fotat? Blev bilderna bra?  När den spänningen var lagd så kom det tillhörande sorteringen av bilder i foto-albummet, skriva in tidpunkt och någon intressant rad till vad som var på bild. Det var tider! Sen det bästa av allt att få visa alla vänner som hälsade på alla bilderna, det var verkligen roligt. 

Nu på förfester kan det faktiskt hända att jag plockar fram mina gamla fotoalbum och minns jag hur roligt det faktiskt är att titta tillbaka på gamla fotografier. Tbt på högnivå är att se bilder från gymnasiet och inse att tiden verkligen har gått fort.

En person som verkligen är duktigt på att fotografera är Carina som driver en fotoblogg, när hon får tid över kommer hon ha mycket fina bilder att kolla på. Vill du bli inspirerad så kika in där vetta! Spana även in annajohnsson.sesom bloggar en hel del om foto och heminredning.

För att få mer fina foton att spara är det av stor vikt att ha en bra kamera och rätt ljus, det är en viktigaste delarna i att diva blogg. Att ha fina bilder. Nu förtiden fotar jag det mesta med min Iphone X som jag tycker tar bra bilder. Men planen är att återuppta mitt fotande med min mini systemkamera som jag faktiskt införskaffade mig för mer än ett år sedan. Jag har lite hemliga drömmar om att fota mig några tavlor på något fint och skapa mig mina egen gjorda fototavlor.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *