Karriär

Att få vinna ett pris med pokal

-samarbete med prishuset.se-

Som bloggare finns det många olika priser man kan kamma hem som: bästa lifestyleblogg, skönhetsblogg, inredningsblogg och så vidare. Det finns alltid något man kan tävla i!

Det är stor prestige att få vinna ett pris och i mitt yrke är det väldigt mycket tävling om vilken byrå som är den bästa i Sverige. Att få vinna att pris är en bra referens och utmärkelsen kan man sedan använda sig av i sin marknadsföring. Tex så var jag nyligen på Daisy Beauty galan där vinnarna vann fina pokaler i form hederspriser  i kristallglas som var fint ingraverade att ta med sig hem och triumfera med..

Dessa utmärkelser har många av vinnarna kort därefter använt på sina produkter för att driva försäljning och det är med stor sannolikhet arrangören har dom köpt hem priserna från Prishuset som har ett stort och varierat utbud, från budgetpriser till mycket exklusiva idrottspriser och hederspriser som dom graverar med diamant eller laser i sin egna gravyrverkstad. Det är ett seriöst företag som är med i gravyr föreningen.

Det är alltid trevlig att gå på olika tillställningar där det delas ut priser för det är ofta väldigt påkostat med fri bar, drinkar, mat, stora efterrättsbuffer osv. Back in the days när jag pluggade så  fick vi i klassen gå på en stor gala inom marknadsföring som annars hade kostat över 2000 kr  styck att gå på och vi som var fattiga studenter vi levde livet den kvällen.  Så det finns ju två delar på myntet, dom som tävlar för vinna priser och vi andra som går dit för att det är trevligt, just nu är jag den sistnämnda!

prishuset.se

Vilket pris man än må vinna så kastar man inte en pokal eller en hederspris men det kan nog hända att den hamnar längst bak i förrådet med åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.