Att arbeta distans från utlandet är lockande

Jag sitter här hemma och funderar på om det inte vore trevligt att åka iväg till Spanien och arbeta därifrån. I Spanien skulle jag träffa ännu mindre folk än vad jag gör och jag har haft Corona för annars hade jag inte valt resa utomlands.

Eller varför inte spendera en hel månad där i Juli? Jag behöver i allafall undersöka vad det kan kosta osv och vem mer som vill hänga med ner till Marbella. Sedan så behöver jag dubbelkolla så att jag har mitt skydd kvar så att jag kan resa överhuvudtaget.  Gud det börjar bli tråkigt nu att allt stänger 20:00 och att det blivit så långdraget!

Just det här med resa är inget som är Corona relaterat för min del utan det är egentligen att jag arbetar 99% distans och jag tror till och med jag skulle tjäna mer att få röra på mig för få mer kreativitet!

 

Hur känner du?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.