Bra tips

Arla & More, nyheter från Arla

Förra veckan fick jag ett trevligt bud från Arla & More. Finns det något bättre än få hem mat?  Se så fint dom ordnat med budet, hur kan man inte vilja dela detta? 

Arka & More är en ny serie produkter baserad på Arlas fina mejerier och är mer av det goda från naturen. Grötar, smoothies och yoghurt. Med klippt havre, bovete, korn som ger mättnad medan frukter, bär och honom ger smak och sötma. Perfekta on-the-go eller som en del av en frukost. Inga tillsatt socker eller onödiga tillsatser.

 

Gröten var verkligen något jag kan tänka mig att köpa igen, speciellt den med äpple och cinnamon. Jag åt min kall och den mättade verkligen bra och var riktigt mumsig, saftig och fräsch. Just på morgonen om man är på väg någonstans vill gärna ha något frukost-aktigt och kanske inte en bar. Med gröten får man en sked med vilket är perfekt!

ORKA MER MED MELLANMÅL

Ett mellanmål som är fullproppat med protein och frukt hjälper dig behålla ditt fokus och orka mer oavsett om du är på gymmet eller på jobbet.

Jag tror verkligen på mer nytta alternativ i matväg, gärna som håller oss mätta länge för då håller man energinivån på topp längre.

  • glutenfria havre- och yoghurtsmoothies
  • FRUKT & KORN,krämiga blandning med yoghurt, frukt, korn och frön
  • Smoothies med energi från havre och frukt och proteinrik yoghurt

Helt klart värt att rekommendera dessa produkter, fräsch, gott, hälsosamt. Att ersätta måltider med ersättningdryck det är något jag inte tror på. Då är det bättre ta ett litet mål likt ovan. Frukosten är förresten mitt favoritmål på dagen 🙂

Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.