Filmtips

AFTER WE COLLIDED: recension

Idag var jag och såg filmen After we collided som visade sig vara en uppföljare på en film jag redan sett innan så gissa om jag blev glad. Önskar dock jag hade vetat om det innan så jag kunde sett om den första och haft minnet färskt.

Filmen är romantiskt drama om ungdomskärlek och jag kan säga så här, har du ingen kärlek just nu kommer du vilja ha det efteråt.

Huvudskådespelarna är Hero Fiennes Tiffin som är född 1997 och skulle säga påminner om Leonardo Dicaprio och Nate i Gosipgirls till utseendet (för den som undrar) och tjejen spelas av Josephine Langford också född 1997 och hon tycker jag påminner om Reese Witherspoon till utseendet. 

Första filmen heter After, A young woman falls for a guy with a dark secret and the two embark on a rocky relationship. Based on the novel by Anna Todd.

Betyg: trovärdigt och spännande och inspirerande! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *