Filmtips

Kommande Feed recension

Malin frågade mig om jag ville gå på bio och givetvis ville jag det, hon bokade biljetter och det blev till filmen Feed. Vid bokningen hade jag ingen aning att det vad Joakim Lundells film så det blev en glad överraskning för jag hade planerat att se den.

Här är trailern på Feed och jag ska gå och se den ikväll kl:19:00 så jag kommer skriva mer om filmen efter, men nu vill jag påbörja inlägget. Jag har saknat att blogga om filmer och serier som är en stor hobby hos mig. Jag har inte sett direkt så många rysare och skräck när det gäller svenska filmer så det ska bli väldigt roligt. Filmer i Sverige har så enormt liten budget mot filmer i USA, men Feed Filmen har haft en budget på drygt 20 miljoner kronor, spelades in på Ljusterö i Stockholms skärgård och ska ha tagit drygt ett halvår att göra. Då kan man jämföra mot Scream som kommer 2022 har en budget på 24 miljoner dollar, helt sjukt att jämföra. Då tycker jag att 20 miljoner är väldigt lite faktiskt och är verkligen dyrt det här med film. Man kan undra hur effektiva dom i USA är, jag har hört att sminket ibland kan ta flera timmar och det måste vara så att det är många som inte gör något när dom är på sett, jag tror inte dom i Usa arbetar så ”smart” och bränner pengar, vad tror du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *