Bra tips

5 skönhets treats varje månad med Glossybox

Har ni inte hunnit provat Glossybox borde ni unna er, jag har prenumererat och det var lika roligt varje gång. 1, överraskningsmomentet, 2, man får mer värde i varor är vad man betalar, 3, man får möjlighet hitta nya favoriter!

Jag har en personlig kod åt mina läsare 🙂  Denna koden ger dina läsare 20% . Det ger 20% på första köpet, så om du köper 3 månaders prenumeration så ger det 20% på de 3 boxarna, 20% på 6 när du köper 6 månaders. MEN om man beställer en löpande prenumeration så är det 20% på första boxen – då det bara är den man köper.

Detta är augusti månad

Ibland kan det hända att man får saker man redan har eller inte själv kommer använda, då brukar jag spara dom i en tom Glossybox och har jag någon vän över som någon gång är ledsen och behöver muntras upp då får denne välja från den boxen. Man kan även samla ihop lite saker och tillverka egna goodiebags det brukar vara väldigt uppskattat hos vänner. Men nästan allt jag fått genom alla månader jag prenumererat har kommit till användning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.