Uncategorized

4 saker som är viktiga när du ska låna pengar

Enligt mina slutsatser om att låna pengar kan jag berätta för er vad du bör tänka på när du lånar pengar. För att låna pengar kan verkligen bli en kostsam historia om du inte vänder dig till rätt företag. Vi går rakt på sak!

 

4 saker du bör tänka på när du lånar pengar

  • Låna pengar med låg effektiv ränta

  • Det ska vara enkelt att göra en ansökan

  • Du ska få svar direkt och få pengarna direkt

  • Ansökan ska inte behöva vara bindande


Ni känner säkert till UC kreditupplysning. Det är verkligen inte bra att ta för många gånger. Ju fler gånger du gör det desto mer uppvisar du att du är fattig. Banker tror nämligen att du går runt och lånar på alla ställen. Vilket vi ofta inte gör utan dom som letar lån testar runt hos olika låneföretag för att hitta de 4 viktiga saker nämnt ovan. Om du inte hittar rätt direkt kan det bli så att när du äntligen hittat bästa företaget får du inte ta lån för du gjort för många UC det senaste tiden och du är därmed bränd.

I och med att jag har startat några företag har jag fått mycket UC på mig det senaste tiden, tror jag är uppe i 8 stycken nu. Nu kommer jag hålla mig borta från det 1 år. Det är inte bra att ta saker på många olika avbetalningar, då är det bättre ta ett lån för dina inköp eller samla dina avbetalningar i ett lån.

Det jag tycker är bra med Lendify är att man får lägre ränta i takt med att man betalar av sitt lån. Om man sköter sig och betalar sina räkningar i tid sänker de ens ränta med tiden, så de belönar skötsamma kunder. Det ska även löna sig att lösa in lån i förtid och inte tvingas betala ränta för resterande belopp.

Det går verkligen framåt med lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.