Event

Veckan börjar med lite event hos Paul Mitchell

Denna vecka blir det ett event i skönhetens tecken på Paul Mitchell signature salong i Sverige

Dags att tvätta och föna håret inför morgondagen så man är på topp!

em event

Jag har använt en en del av Paul Mitchells hårprodukter  och jag tycker att dom flesta jag provat har varit bra. Dom håller hög kvalité till vettiga priser. Jag börjar nu få slut på hårspray så vore super om det låg något sådant i goodiebagen 🙂

Det bästa sakerna med att vara skönhetsbloggare är att man får ta del av så mycket spännande produkter man annars aldrig hade kommit kontakt med och på så vis hitta nya favoriter. Och börjar någon produkt ta slut så kan man öppna lådan hemma och ofta finna det man behöver. Smidigt!

Event ger mig även även bloggmaterial att blogga om! Ganska många fördelar med andra ord!

Det ska bli spännande att höra om dom har några nyheter. Något jag även är på jakt är en ny hårolja som inte är gul. Färgen verkar nämligen ha en tendens att göra mitt hår mindre askigt och är något som inte uppskattas!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.