Var på rödamattan event för filmen The Wife idag

Ni vet att jag älskar gå och se film och idag blev det en premiär för filmen The Wife. Det var väldigt speciellt då många som var med i filmen var där. Bland annat regissören vad där och berättade lite rolig kuriosa om hur filmen blev till. En liten pojke med Skarsgård namn var med i filmen med, men tyvärr så såg jag honom inte. 

The Wife

Smart och provokativt klassisk historia om kvinnan bakom den framgångsrika mannen.

Joan Castleman är gift med en av alla dessa män som  tror att de äger världen men som inte vet hur han ska ta hand om sig själv, eller någon annan. Han är också en av USA:s mer framstående romanförfattare, som snart kommer att få Nobelpriset i litteratur. Joan, lika perfekt som vacker, har de senaste 40 åren helt ignorerat sina egna författartalanger och i stället satsat allt på att stötta makens karriär. Nu har hon slutligen fått nog.

  • Genre:Drama
  • Regissör:Björn Runge
  • Skådespelare:Glenn Close, Jonathan Pryce, Christian Slater, Elizabeth McGovern, Max Irons m.fl.

Recension:

Det var en annorlunda och intressant film som jag kan rekommendera er att se. Alltid roligt också när en film som är på engelska utspelas i Sverige. Jag undrade under filmen vilket hotell dom bodde i Stockholm. För jag kunde verkligen inte känna igen miljön men det såg ut vara ev Grand Hotell. Någon som vet? Det var verkligen annorlunda förr med författare back in the days.

 

Kommentera

Missjennie på Facebook

Följ gärna Missjennie.se på Facebook


This will close in 100 seconds