Visste du att det finns 2 typer av orgamer för kvinnor?

I samarbete med lovebuddy.se

Med fokus på den kvinnliga orgasmen så är det så att det finns två uttalade typer av orgasmer för kvinnor, den ena är klitoris- orgasm och den andra slidorgasm. Men givetvis så finns det såklart fler typer av orgasmer för kvinnor, men i detta blogginlägg är fokus på den förstnämnda. Att ta på sig själv kan jämföras lite med att klia sig själv, inte lika skönt och där är därför sexleksaker ofta kommer in i bilden. 

Kvinnors recensioner om den bästa sexleksaken 

Att stimulera klitoris är det lättaste sättet för en kvinna att få orgasm och det är därför en klitorisvibrator  har fått så många recensioner att vara “den ultimata sexleksaken för kvinnor” och faktum är att den tillhör en av de mest sålda sexleksaken på marknaden hos främst kvinnor. Det ska för intet glömma att den som använder sexleksaken, kanske inte alla gånger är den som köper den personligen. Penetration är inte allt!

Vilken Klitorisvibrator ska man välja?

Tryckvågor är omåttligt populärt och enligt recension av Womanizer Premium Klitorisstimulator  får du en prisvärd och snygg design. Denna är lättanvänd och utmärkt för sololekar med en ergonomisk design. Den har en smidig Autopilot-funktion så du kan koppla av och den gör jobbet. 

https://lovebuddy.se/womanizer-premium-klitorisstimulator-test/

Orgamstips för kvinnor

Det kan vara bra att unna sig en orgasm lite då och då, kan nog de flesta hålla med om. Visste du att under en orgasm så drar klitoris ihop sig i pumpande rörelse?  En klitorisorgasm medför vanligtvis tre till 16 sammandragningar och varierar längd.

Andningen bör vara i fokus – Andas på egen hand 

Lär dig att andas för få bättre sex, du kommer märka stor skillnad. Andas in på tre och ut på tre, ta ett lite djupare andetag än du normalt brukar ta. Slut ögonen och fokusera på andningen. Efter en stund kommer det att kännas i kroppen. Man kan bli lugnare, varmare och mer avslappnad. Genom att räkna tyst hjälper du dig själv att inte tänka på annat. Ett annat tips är att spänna hela kroppen, framförallt benen, när du är nära att komma. Orgasmen kommer snabbare och blir starkare!

Gör knipövningar då en stark muskulatur gör att orgasmen kommer lättare och det gör den dessutom mer intensiv.

Rekommenderar dig att våga utmana dig själv och testa något nytt!