Planera in vuxenkul på schemat

I samarbete med vuxenkul.se

Se till att ta dig tiden att planera in en date night med din partner. Varför inte boka ett hotell i din egna hemstad och ha en Staycation? Det är verkligen så trevligt och det finns många hotell som har spa-avdelning. 

Ta dig tiden för den du håller kär

Ibland behöver vi få koppla av och få rå om varandra och släppa vardagsstressen och tristessen. Har man barn och familj kan det vara svårt att få tiden för vuxenkul. Men det är viktig att rå om varandra för att inte tappa gnistan, det är för många par som går i sär idag som säkert hade hållit om förhållandet hade prioriterat varandra lite mer. Istället så bråkas det om ekonomi, vem som städat och i många fall får kvinnan ta stora lasset i hemmet. Att då när kvällen kommer och man är få ork för mys skjuts i många gånger på framtiden.

Hotta upp hemmamyset

Att gå runt hemma hela dagarna i mjukiskläder och ha ett stökigt hem är inte alla gånger så roligt och för att få mer tid för varandra. När livet bara blir för samma hela tiden och spänningen försvinner blir det naturligt mer tråkigt skulle jag säga och många tror dessvärre att gå på Swingersklubb eller ha en trekant är lösningen på förhållandet. Det är snarare något som kommer förstöra förhållandet, då är det bättre att arbeta på sitt förhållande på hemmaplan. Strukturera upp, planera in roliga aktiviteter, kanske testa något nytt, träna komma i form, köpa hem sexiga underkläder, sexleksaker från Vuxenkul, börja lägga mer tid på förspelet, tända ljus. Här sätter endast fantasin stopp!

Ta ett sensuellt bad med den du tycker om!

Köp LOVE BATH SENSUAL LOTUS (Klick)

Sen beroende vem du är, kvinna/man, man är två i ett förhållande, känner du dig missnöjd. Ta saken i egna händer och hitta på något kul. Jag kan lova dig att din partner kommer tycka att det är roligt och bli inspirerad att hålla bollen i rullning! Vem vet ni kanske hittar tillbaka till känslan hur det var när ni var nykära!