Testat nya ställen i Stockholm

I fredags var jag på av med Jennie och vi testade nya ställen, vi började med Cava baren som var trevligt och hade bra läge.

Där efter gick vi och åt på i Jarlspassagen som öppnat resturang med asiatisk mat, Misshumasshu, det var riktigt gott, men jag måste säga att det var överdrivet dyrt. Jag åt en enormt god liten hamburgare som plock som verkligen var topp notch, sen kycklingspett som var så saftigt och så smakade jag på stekt broccoli för första gången som också var gott.

Efter det så gick vi till Tako, där jag jag inte heller varit och jag älskade det. Påminde om en favorit jag har i London som jag upptäcke för många år sedan. Det är så härligt att vi äntligen fått lite bättre ställen med internationell känsla. Nu kommer jag verkligen uppskatta gå ut äta mer! Påminde om en resturang jag var på i Köpenhamn för nyligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.