Filmtips

Svensk skräck- Andra sidan trailer

Jag ska gå och se denna film på bio ASAP. Jag älskar att gå på bio!

Shirin har just flyttat till ett parhus utanför stan med sin sambo Fredrik och hans son, Lucas. När Fredrik är bortrest på jobb börjar märkliga ljud komma från husets andra, obebodda, del. Och Lucas har från ingenstans fått en ny bästa vän…

Ovanligt med svensk skräck!

Recension:

Igår var jag och såg Andra sidan på bio och den var ganska så spännande. Duktig den unga pojken som var med i filmen. Jag har lite svårt för onaturliga saker och jag kan inte säga för mycket men jag är missnöjd slutet på filmen. Det var lite som om den som skrev manuset fick torka där på slutet och man som tittare inte känner sig helt nöjd.

Filmen var bra, men vänta hellre och se den när den går att hyra online!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.