Ser om hela Gossip girl

Vet inte om det är rätt prioriterat men nu ser jag om hela Gossip girl, efter det här ska jag inte se om den igen. Det får vara nog. Men hörde något om en film med dom 🙂

Det är något med det är så spännande och att dom bor i fina miljöer. Jag älskar verkligen överklassboenden…. Det är något jag gärna verkligen får mer av… Jag vill bara komma hem och så är det en dörrvakt som tar emot mig, kanske har min kemtvätt. And the dream goes on…

Idag har jag jobbat hemifrån från klockan 12:30-22:00 utan att ta rast, jag är helt slut…. Det värker i mitt ansiktet sen min skönhetsbehandling i onsdags.  Men det var verkligen värt det, varför se sämre ut än vad man kan?

Tycker du min blogg är lite tråkig, läs min nya skönhetsblogg istället vettja!  Jag orkar ej blogga personligt… vet inte om jag kommer börja igen. Kan ta tid.

Fokus är att jobba och bli snyggare däremot. Det är mycket tid som går åt för planera skönhetsbehandlingar, spa, ska även börja träna igen… jobbar på komma upp till min 10 000 spa/fixtimmar! LOL. Ps inget skämt!

Kommentera