Hälsa

Så kommer du igång med yoga

Samarbete med Yogia.se

Har du någon gång reflekterat över hur miljön vi befinner oss i och hur klär oss bidrar till att vi i många gånger utför en uppgift bättre?

Är vi till exempel på en plats som är anpassad för yoga, så känns det oftast extra bra om man har yogakläder på sig, då det bidrar att vi lättare kommer in i Yoga mood. Detta fungerar väldigt bra som en motivations morot för mig få köpa på mig saker jag ”villhöver”.

Yoga är en väldigt bra aktivitet/träningsform för den stressande själen och många väljer att yoga hemifrån och inreda hemmet lite yoga inspirerat för få den rätta känslan.

Pintrest: Yogarum inspo

 

Kofta”One breath at a time” – SuperLove Tees – från yogia.se

Yogarum/yoga studio hemma

Yoga och meditation är något som går lite går hand i hand och när jag kikar på Pinterest, som är en bra källa för inredningsinspiration, så kan jag att Yogarum inkluderar yogamattor av väv, buddha staty, lyktor, gröna växter och station för te. 

Men även brunt trägolv, ljusa beiga väggar, lyktor och väv i taket. Samt det viktigaste, kuddar och yogaredskap. Beroende på hur Al-in man vill vara så är yogia.se en nischad yogabutik på nätet som har ett brett utbud med att till yogan du kan tänkas behöva.

Yogamatta Allround 6mm Heather Pink- från yogia.se

Har man inte ett helt rum över för att inreda till ett yogarum, men har lite tomt över och är seriös med sin hobby kan man investera i ett Attefallshus och inreda det till sin egna yogastudio? Då kan man enkelt bjuda över elever hålla yoga klass eller  sända sina sessions online.

Med ett eget yogarum så slipper man bära fram och plocka undan alla yogatillbehör. För är det något jag märkt av så är det att saker som ligger längst bak i garderoben inte blir använda.

Ett annat bra alternativ är att ha ett skåp med alla yoga saker lättillgängligt och strukturerat och redo att använda. Kanske du hellre föredrar att gå på en yogastudio men en lärare men ha med din egna matta osv. I dessa tiden så kan det gott väl räcka ha en matta och ett ljus tänt och se på en video ”yoga för nybörjare” på Youtube. 

Allt med yoga är så lättillgängligt! 

Brukar du yoga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.