Övrigt

Så här tvättar man sängkläder

Sängkläder ska alltid tvättas i 90grader för döda kvalster om ni inte visste det? Jag kanske är lite nörd men jag tycker sånt här med rengöring är kul haha. Såg en så bra video så ville dela med mig av den till er, nämligen hur man tvättar sina sängkläder.

[iframe width=”600″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=XaZGN_4UmDE[/iframe]

I skrivandes stund håller jag på och tvättar sängkläderna så det passa väldigt bra detta inlägg och denna gång får mina gamla kuddar sig en omgång. Minns inte när jag tvättade dom faktiskt, och tyvärr trots att jag vet man bör ha innerkuddfodral på dom har jag inte det. Men det blir sista omgången på dessa för jag ska kasta dom och köpa nya sovkuddar samt täcke. Det är på tiden, ser dock inte framemot dessa utgifter.

I videon får man höra att dom flesta tvättar sina påslakan ungefär var 14:e dag eller vissa mer sällan, tänker mig då dom som gör mer sällan gud vad äckligt. Speciellt dom som har förhållande tänk vad mycket smuts efter vuxenaktiviteter. Nej, fy, skärpning ni som tvättar så sällan. Något som jag har väldigt dåligt av här hemma är sovkläder, jag har äger 4 påslakan och ganska många lakan, men kuddfodral har jag bara 6 stycken. Det är tok för lite men det har blivit utrensat med åren så jag behöver ta tag i och handla hem en hel del nytt, verkligen shoppa efter behov. Något gör jag rätt och det är med graderna, tvättar ofta och har madrass-skydd.

(1) Comment

  1. Jag håller med dig om att det är äckligt! Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.