Uncategorized

Rosenserien – Body oil with sea buckthorn

När jag var på Daisy Beauty expo så träffade jag på kvinnorna som driver Rosenserien som var jättetrevliga 🙂 Med mig hem från deras monter fick jag bland annat denna body oil, som är en kropps olja med havtorn.

Rosenserien Body Oil with Sea Buckthorn

Rosenserien – Body oil with sea buckthorn

Exklusiv ansikts- och kroppsolja med havtorn som absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande. Rik på naturliga vitaminer och essentiella fett-syror. Speciellt bra på torr hur och även som intimolja. Appliceras med fördel på något fuktad hud, passar alla hudtyper.

Innehåll: Tistelolja, omega-3 fettsyror, havtornsolja, karoten, rosmarin, rosenolja, e-vitamin, mm.

Pris: 405kr

Miljömärkt med Svanen.
100 % naturligt och mer än 75% ekologiskt certifierat innehåll.

100 % vegansk.
rosenserien
Vad jag tyckte:
 Jag tycker oljan doftar fräscht och den är lätt att applicera då den sprutar jämt ut på kroppen, vissa oljor kan hamna på golvet istället och det är livsfarligt,  så det kändes bra med denna. Jag oljan applicerade den på blöt hud och den var dryg och jag känner mig mer återfuktad. Efter det lade jag på det bodylotion och det absorberades bra trots det var olja under!
Oljan gav ingen kletig känsla och det torkade in fort trots mina 2 lager, min hud är nu len och återfuktad.

Jag brukar ha problem med torr hud under vintertiden och det kan vara svårt att bota sådant vanligtvis. Jag vill alltid hålla min hud återfuktad efter dusch för att finns ingen mening att ha rynkfritt ansikte och skrynklig kropp, jag älskar att återfukta min hud. Peela den då och då, osv! Peela är viktigt för att huden ska vara redo ta emot mer fukt.

Jag kan tänka mig prova mer av denna serie :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *