Pågelfågstekniken

Igår var jag och Therese nere på Hallwylska för 2 glas Rose och jag borde fotat lite då jag själv var fint fixad!

Men vilket fall, det var super trevligt och efter ett tag kommer en man fram till oss och presenterar sig och berättar att han spanat in Therese ett tag. Trevliga som vi är så får han delta med oss och efter ett tag börjar han berätta vad han jobbar med. Att han jobbar med vård och omsorg och att han varit och druckit drinkar sedan kl 12 för att dom tagit halvdag.

Efter ett tag frågar han om vi vill ha något och dricka och då går han och köper något enbart till sig själv, han har helt missförstått det med att man frågar inte om någon ska ha något att dricka om man inte planerar att bjuda. Då säger man “ska vi gå till baren och handla varsin dricka?”. För övrigt hör det väl lite till att man bjuder på något om man tränger sig på någons tu-manhand häng. Det visade sig att han inte alls jobbade inom vården utan jobbade med uppköp av vårdbyggnader och där kan jag inte riktigt se kopplingen med säga jobbar inom vård när det snarare är något helt annat yrke.

Han hade lite clownkläder måste jag säga, en blå kostym som hade vita rutor på sig (diameter 4×4 cm) och där under en vit skjorta i mer silkigare vitt material, säkert sådant “strykfri” variant med bruna loafers med lila-aktiga strumpor och i kavajen hade han en lila näsduk med gula blommor på. Not my style at all, antar han verkligen planerat detta men det blev inte fullpott. Dessutom var han inte vidare lång och tror enbart längre personer kan bära upp sådant mönster tyvärr.

När våra glas var slut valde vi att tacka för oss och gå vidare…..

Hoppas ingen tycker detta inlägg låter jätte hårt! Just det här med kläder och matcha det är liten grej jag har att jag studerar sådant ganska så väl. Det var som en tjej hade jättefin klänning, men glömt och strykt den! Nja hehe

3 comments / Add your comment below

    1. Hej, jo jag har nog sett något avsnitt av det. Du är verkligen inte den första som säger att jag är lik. Hon ser ju riktigt bra ut så det är en komplimang. Men antar man själv inte ser likhet så mycket!

      Ha en fin söndag du med 🙂

  1. “Dessutom var han inte vidare lång och tror enbart längre personer kan bära upp sådant mönster tyvärr.” Ingen kan bära upp ett sådant mönster.

    “Just det här med kläder och matcha det är liten grej jag har att jag studerar sådant ganska så väl. Det var som en tjej hade jättefin klänning, men glömt och strykt den!” Stil kommer innifrån.

Kommentera