mathem rabattkod
Rabattkoder

Omfattande recension om Mathem

Innehåller reklam och annonslänkar för Mathem

Rabattkod Mathem juni  och recension. Jag älskar att handla på Mathem och tänkte därför att jag skriver en recension om Mathem + inkluderar en rabattkod om du kanske också vill testa.

Recension mathem

Jag har handlat några gånger nu och jag upplever att det är smidigt att vill man vara mer flexibel så kan man få gratis leverans. Gratis leverans är något jag gärna vill ha och jag viker gärna lite tid för att få det. Det finns olika slottar med leveranstider för matleverans.

+Mathem är en av det billigaste aktören för handla hem från matbutik

+Det jag älskar med Mathem är att det finns färdiga recept du kan köpa rakt av eller byta ut till varor du föredrar, det gör handlingen mer rolig och man vågar testa nya saker

+ Man samlar bonus
+ Finns app, jag kan fylla på min varukorg lite då och då

+Varumärket Favorit är mycket billigt och bra

+Bulk pris på toapapper ”Favorit”.

+ Har bra kvalité på budget mat då Mathem har inga egna ”budget varumärken” men dom har Favorit från Bergendahlsfood kvalitetsprodukter till goda priser. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag Ica basic och Eldorado inte har så jämn kvalitet. Mathem har även varumärket ”Budget”, det går med andra ord handla riktigt billig mat online.

+Levererar i stora delar av Sverige.

Negativa skulle jag säga är att vissa varor är slut, iaf om du sitter handlar på en söndag. Jag kommer därför lägga min order på måndag morgon.

Har inga ”egna budget varumärken som Ica basic, Eldorado etc.

Inga rödapriser direkt typ ”ät senast” men det finns en fyndhörna samt extrapriser sektion.

 

Har du inte testat Mathem tycker jag du ska göra det med min rabattkod. Summeringen för mig är att jag spar enormt mycket tid, mycket pengar då jag köper bulk och att jag har mat hemma som gör att jag inte slösar på småköp.

Mathem rabattkod

Erbjudande: 250kr nykundsrabatt vid köp över 800kr
Kod: LOVEWEEKS250
Villkor: Gäller endast nya kunder vid ett köptillfälle
Giltighetstid: 1/2 – 29/2-2024

Mathem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *