Filmtips

MRS. HARRIS GOES TO PARIS

MRS. HARRIS GOES TO PARIS är den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris. 

BIOPREMIÄR 7 OKTOBER

Denna film ska jag se i oktober, jag har en förkärlek för filmer där vanliga dödliga människor får göra saker som dom vanligtvis inte får. Den verkar charmig. Jag är verkligen en person som uppskattar att gå på bio, jag upplever inte att jag har behovet behöva gå på toa mitt i filmen och det är roligt komma utanför hemmet se film och fokusera på filmen och inte sitt med mobilen som man annars lätt gör hemma.

Vissa filmer tycker jag förtjänas att ses på bio, hur känner du om att gå på bio?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.